• Пошук по документах

30 червня в місті Полтава відбудеться п’ятий етап другого всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України»

eye

50

Опубліковано: 18.06.2024 15:51

Новини

img

Відповідно до Плану спортивно-масових заходів на 2024 рік 30 червня в місті Полтава відбудеться п’ятий етап другого всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України». Захід проводитиметься у Полтавському міському парку культури та відпочинку «Перемога».

Учасниками заходу будуть такі категорії громадян: ветерани, військовослужбовці, представники силових структур, депутати Верховної Ради України, представники обласної військової адміністрації, спортсмени високої кваліфікації, чемпіони і рекордсмени України та світу, представники громадянського суспільства.

У рамках проведення заходу заплановано змагання з таких видів спорту: пауерліфтинг, веслування на тренажері, аеробайк та ривок гирі. Щоб взяти учать у заході, необхідно зареєструватися https://bit.ly/4aLzbHd

Змагання організовує ГО ,,Федерація стронгмену України”, яка зобов’язується  організувати захід з дотриманням вимог безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан, та забезпечити учасників інформацією про найближче укриття, до якого необхідно слідувати під час повітряної тривоги.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію