• Пошук по документах

Скористайтеся можливостями програми «Компас: рестарт та розвиток бізнесу»

eye

30

Опубліковано: 26.06.2024 16:02

Новини

img

7 по 30 червня 2024 року, Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного Торговельного Центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується урядом Японії, проводять набір на національну практичну освітню програму «Компас: рестарт та розвиток бізнесу».

З детальним описом Програми, умовами участі та термінами реалізації Ви можете ознайомитися за посиланням.

Це довгострокова практична освітня програма для підприємців з-поміж ВПО, яка покликана надати знання та поштовх для подальшого розвитку власної справи або підприємства. За результатами навчання учасники запровадять нові підходи до організації діяльності, а найактивніші зможуть збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності.

 

Програма передбачає:

• 12 освітніх модулів

• Онлайн-формат

• Практичні домашні завдання

• Щоденне звітування про прогрес та зворотній зв’язок від менторів

• Практичні інструменти для впровадження оперативного менеджменту та стратегічного планування розвитку бізнесу

• Обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб за відповідним рівнем

• Закріпленого за кожною групою ментора

• Можливість долучитися до спільноти підприємців з-поміж ВПО та нетворкінгу для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів

• Онлайн-сертифікат після успішного завершення навчання

 

До навчання запрошуються чинні підприємці мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайняті особи з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.

 

Надсилайте Ваші заявки на участь до 30 червня!

 

Навчання триватиме 4 місяці – з липня до жовтня 2024 року в онлайн-форматі. Окремі заходи відбудуться офлайн – на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, Луцьку, Рівному та Бучі із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників. Підприємці матимуть можливість здобути знання щодо планування бізнесу, написання бізнес-плану, маркетингу, продажів, бухгалтерського обліку та фінансового менеджменту, автоматизації процесів управління підприємством, психологічної стійкості тощо. Розвинуті навички допоможуть учасникам у відновленні та розвитку бізнесів, а також підвищенні конкурентоспроможності.

 

Навчання на програмі «Компас: рестарт та розвиток бізнесу» відбуватиметься українською мовою. Учасник програми повинен передбачити мінімум 14 годин на тиждень для проходження навчання та належного виконання домашніх завдань. По закінченню курсу учасники, які виконали всі завдання програми, отримають онлайн-сертифікат.

 

Контактною особою від Установи для подальшої комунікації призначено Єрошенко Яну, консультанта відділу освіти та підтримки малого та середнього бізнесу.

Електронна адреса: yyeroshenko@epo.org.ua,

мобільний телефон: 097-273-11-75.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію