• Пошук по документах

 Звіт Полтавської філії Суспільної Служби України за результатами моніторингу закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області.

eye

22

Опубліковано: 17.10.2024 11:42

Новини

img

 Полтавська філія Суспільної Служби України підготувала звіт за результатами моніторингу закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області.

Дана організація хоче представити результати моніторингу у нашій громаді 24 жовтня з 16,00 до 17.00 год. До участі в заході запрошуються:

1. Міський голова, депутати міської ради,  керівники відділів та управлінь, відповідальні за фінанси, закупівлі та відновлювальні проєкти , розпорядники публічної інформації, які відповідали на запити та надавали документи для моніторингу.

2.Розпорядники коштів та відповідальні за проєкти.

Представники організацій, які відповідають за виконання проєктів відбудови та закупівель у громаді (Управління комунального господарства, житлово-комунальні служби, відділи освіти або охорони здоров’я).

Підрядники або компанії, які працюють над реалізацією проєктів у громаді. Це можуть бути будівельні компанії, які виконують реконструкції, або фірми, що постачають обладнання.

3. Громадські організації та активісти

4. Представники місцевих ЗМІ

5. Жителі громади  

Проект реалізується в межах субгрантингового компоненту проєкту "Контроль витрат на відновлення" за підтримки Європейського Союзу.  Проєкт впроваджують Центр економічної стратегії, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та ГО “Технології прогресу”.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію