• Пошук по документах

До уваги громадян та суб`єктів господарювання Решетилівської територіальної громади.

eye

370

Опубліковано: 22.09.2021 16:54

Новини

img

Решетилівська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Полтавській області доводить до відома населення Решетилівської ТГ, що згідно з вимогами Податкового кодексу України (далі - ПКУ), а саме п.п.165.1.24 п.165.1ст.165 ПКУ, фізичні особи (громадяни) зобов`язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи отримані у 2020 році від продажу самостійно вирощеної сільськогосподарської продукції на земельних ділянках які перебувають у власності площа яких перевищує 2 га.

Шановні роботодавці, суб`єкти господарювання та громадяни!

Сплата податків і зборів своєчасно та в повному обсязі - обов`язок кожного громадянина, визначена статтею 67 Конституції України.

Окремі суб`єкти господарювання ігнорують виконання свого прямого обов`язку перед державою та громадою, виплачуючи заробітну плату в "конвертах" та в розмірах, що є нижче законодавчого встановленого рівня.

Наслідком таких порушень є несвоєчасна виплата пенсій, недостатнє фінансування закладів охорони здоров`я, освіти , культури, а також соціальні виплати малозабезпеченим сім`ям, родинам з дітьми та пенсійних виплат людям похилого віку.

З метою наповнення бюджету Решетилівської ТГ податком на доходи фізичних осіб, звертаємося до роботодавців припинити використання праці найманих працівників без оформлення трудових договорів та трудових книжок.

Також отримання заробітної плати в "конвертах" негативно вливає на стаж роботи та пенсію, яку наймані працівники будуть отримувати в майбутньому.

Громадяни, ми розраховуємо на вашу свідомість!

Докладнішу інформацію з питань викладених у зверненні можна отримати в Решетилівській ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області за номером телефону 2-39-57 та за адресою м. Решетилівка, вул. Горького, 6.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію