• Пошук по документах

До уваги суб`єктів господарювання!

eye

447

Опубліковано: 17.05.2022 14:26

Новини

img

Інформуємо, що Державною службою України з питань праці, з початку війни започатковано проект з надання консультаційної підтримки суб`єктам господарювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держави, де внаслідок збройної агресії російської федерації ведуться активні бойові дії, та перейхати до більш безпечних місць. В межах проекту всім роботодавцям, що маюьб потребу та виявили бажання, працівниками Держпраці в межах компетенції надається необхідна фахова консультативна допомога з широкого спектру питань, зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.

Наразі Держпраці розширена сфера реалізації цього проекту з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану шляхом охоплення всіх категорій суб`єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території України та мають потребу в отриманні відповідної консультативної допомоги.

Форма звернення для отримання консультативної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, знаходяться на порталі pratsia.in.ua

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію