• Пошук по документах

"Сади перемоги" запускає грантовий конкурс

eye

293

Опубліковано: 06.10.2022 10:33

Новини

img

Ініціатива „Сади Перемоги” запускає грантовий конкурс для українських громад на реалізацію ідей розвитку сільського господарства та самозабезпечення продуктами харчування.

Переможці конкурсу отримають до 250 000 грн. на втілення свого проєкту. Кошти гранту громади зможуть використати на техніку для обробки землі, на необхідні засоби для вирощування, зберігання і переробки сільськогосподарської продукції впровадження новітніх технологій та інші заходи, що сприяють підвищенню продовольчої безпеки.

До участі у конкурсі приймаються заявки від органів місцевого самоврядування самостійно чи у співпраці з іншими громадами, комунальними установами та НГО, малими та середніми фермерами, кооперативами, асоціаціями та об’єднаннями виробників с/г продукції.

Подача заявок учасників відкрита до 30 листопада 2022 року. Перелік документів для участі в конкурсі та умови реєстрації можна знайти за посиланням: https://cutt.ly/tVG7bn0

Агенція регіонального розвитку Полтавської області „Офіс євроінтеграції”, у разі потреби, може надати консультаційну допомогу у підготовці грантової заявки.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію