• Пошук по документах

Розпочаті заходи з приписки юнаків 2006 року народження до призовної дільниці

eye

217

Опубліковано: 12.12.2022 11:48

Новини

img

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та розпорядження голови Полтавської районної військової адміністрації від 29.11.2022 року № 316 «Про проведення приписки до призовної дільниці Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян 2006 року народження» на території Решетилівської міської територіальної громади розпочаті заходи з приписки юнаків 2006 року народження до призовної дільниці.

В шостому відділі Полтавського РТЦК та СП з грудня місяця 2022 року проводяться підготовчі дії для проведення якісної приписки до призовної дільниці громадян 2006 року народження, які включають в себе формування списків, оформлення особових справ, відпрацювання графіків проведення медичних обстежень, тощо.

До призовних дільниць щороку протягом січня - березня приписуються громадяни, яким у рік приписки виповнюється 17 років. Приписці до призовної дільниці Полтавського РТЦК та СП підлягають усі юнаки 2006 року народження, які проживають на території Решетилівської міської територіальної громади.

Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки. Крім того, у період приписки допризовників вивчаються їх ділові, індивідуально-психологічні та моральні якості.

Юнаки 2006 року народження, які з будь-яких причин не оформили особові справи для проведення приписки до призовної дільниці необхідно прибути до шостого відділу Полтавського РТЦК та СП за адресою:

м. Решетилівка, вул. Шевченка 25, або за телефоном 2-14-70.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію