• Пошук по документах

До уваги місцевого бізнесу! Скористайтеся можливістю потрапити до Каталогу продукції експортерів Полтавщини.

eye

255

Опубліковано: 18.01.2023 10:50

Новини

img

У рамках реалізації заходів «Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки», з метою сприяння розвитку експортного потенціалу області, Полтавською обласною військовою адміністрацією розпочато роботу щодо оновлення «Каталогу продукції експортерів Полтавщини» (далі за текстом – Каталог), який виходить українською та англійською мовами. Попередня версія Каталогу розміщена на офіційному сайті облвійськадміністрації за посиланням https://cutt.ly/ob0LcCP .

Щороку такий Каталог виготовляється коштом обласного бюджету, отримує широку промоцію шляхом поширення як через закордонні дипломатичні установи України, так і дипломатичні представництва іноземних країн в Україні, та розповсюдження під час проведення заходів міжнародного характеру.

Не варто розказувати, для прикладу, скільки сил та коштів вартує попасти із буклетом своєї продукції на робочий стіл в посольстві іноземної держави, тим паче без промоції та лобіювання.

Саме тому облвійськадміністрація та виконком Решетилівської міської ради розповсюджує дану інформацію про підготовку оновленої версії Каталогу серед потенційно зацікавлених представників місцевого бізнесу, які вже експортують власну продукцію на закордонні ринки, або ж мають чіткі плани з початку експортної діяльності.

Отож, для розміщення інформації на сторінках оновленого Каталогу запрошуємо зацікавлений у цьому бізнес до 17.02.2023 надіслати заповнені анкети із описом експортної продукції (форма анкети додається), або ж підтвердити актуальність раніше наданої інформації, до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облвійськадміністрації на електронну пошту dfert@adm-pl.gov.ua (контактні телефони – (0532) 60-93-41, 56-16-95).

Також просимо продублювати інформацію до виконавчого комітету Решетилівської міської ради – на електронну пошту otg@resh.gov.ua з приміткою у темі листа «Експортер 2023».

Бажаємо успіхів у роботі!

 

Форму анкети можна завантажити ТУТ

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію