• Пошук по документах

Опитування представників бізнесу Решетилівської громади, що працюють в сільському господарстві, харчовій, легкій промисловості, а також виробників крафтової продукції

eye

322

Опубліковано: 20.01.2023 14:33

Новини

img

Шановні представники бізнесу, інформуємо Вас, що Решетилівська громада у 2022 році здобула перемогу у грантовому проєкті «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього підприємництва», який був підготовлений Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» разом із відділом економрозвитку, торгівлі та залучення інвестицій виконкому. Даний проєкт реалізовується спільно з представниками органів місцевого самоврядування 7 територіальних громад Полтавської області: Оржицької, Решетилівської, Лохвицької, Машівської, Заводської, Білицької та Сенчанської.

Основною метою цього проєкту є створення сприятливого бізнес-середовища для розвитку малого та середнього бізнесу шляхом підтримки впровадження інновацій у секторі органічного та крафтового виробництва, а також стимулювання розширення бізнесу та торгівлі між потенційними українськими та європейськими партнерами в рамках створеного консорціуму територіальних громад. Термін реалізації проєкту: 23.12.2022 – 30.11.2023 року.

У рамках впровадження грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу» буде розроблено електронний примірник брошури «Виробники Полтавщини» українською та англійською мовами для просування продукції мікро-, малих та середніх підприємств територіальних громад Полтавської області на виставках, ярмарках, міжнародних конференціях та форумах.

Просимо місцевих представників бізнесу, що працюють в сільському господарстві, харчовій, легкій промисловості, а також виробників крафтової продукції для якісного виконання проєкту заповнити до 30.01.2023 Google-форму, що подана нижче:  http://surl.li/ejflv

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію