• Пошук по документах

В рамках Проєкту «Курс на Незалежність» укладено договір із переможцем – СТ «МРІЯ»

eye

203

Опубліковано: 26.01.2023 15:28

Новини

img

Наприкінці листопада 2022 року ми інформували про те, що представник бізнесу із Решетилівської громади – садівниче товариство «Мрія» – здобуло перемогу в Проєкті «Курс на Незалежність».

Даний Проєкт став можливим завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: агропромислового холдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft GmbH, партнерами із впровадження є благодійний фонд «Повір у себе», благодійна організація «Світло надії».

У середу 25.01.2023 було укладено двосторонній договір між Решетилівською міською радою та СТ «Мрія». Секретар міської ради Тетяна МАЛИШ та керівник товариства Іван ДЕГТЯР за участю регіонального координатора Проєкту «Курс на Незалежність» Наталії ЛЕВОНТІВЦЕВОЇ підтвердили наміри сторін своїми підписами та печатями організацій.

Відповідно до умов Конкурсу, на який подавався бізнес, після запровадження діяльності по бізнес-плану, підприємство передаватиме 10% виробленої продукції на користь потребуючих осіб у громаді.

Відповідно до умов договору, СТ «Мрія» протягом року має надати продукти харчування, які воно виготовляє, Решетилівській громаді. Враховуючи вартість отриманого від проєкту обладнання,  таких продуктів буде поставлено на суму 40122,16 гривень.

Про фактичну поставку в рамках Договору та надання продукції потребуючим особам у громаді повідомлятимемо додатково.

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію