• Пошук по документах

Шановні мешканці громади, буде проводитися відкрите опитування!

eye

233

Опубліковано: 27.03.2023 09:20

Новини

img

У рамках реалізації Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») у березні-червні 2023 року буде організоване дослідження громадської думки в 86 територіальних громадах (ТГ) у 7 областях України: Волинській, Житомирській, Закарпатській, Львівській, Одеській, Полтавській та Рівненській. Решетилівська міська територіальна громада потрапила у даний список.

Дослідження дозволить виміряти рівень підтримки мешканцями територіальних громад процесу децентралізації, визначити, як громадяни оцінюють ефективність органів місцевого самоврядування, оцінити їхню задоволеність якістю муніципальних послуг та рівень поінформованості щодо наявних можливостей участі в управлінні громадою, а також готовність активно долучатись до розвитку ТГ. Результати дослідження будуть використані для удосконалення заходів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та стратегій їх впровадження в інтересах територіальних громад.

Повідомляємо Вас про те, що дослідницька компанія ТОВ «Інфо Сапієнс» (https://www.sapiens.com.ua/), яка була відібрана на умовах відкритого тендеру для реалізації дослідження, буде проводити особисті інтерв’ю з місцевими мешканцями в кожній громаді-учасниці з використанням планшета. Контактні дані учасників дослідження беруться нашими працівниками виключно для можливості проведення контролю якості їх роботи. Організатори дослідження, зі свого боку, гарантують, що участь у дослідженні є цілком конфіденційною та добровільною, а всі дані будуть використані в узагальненому вигляді і жодні ідентифікаційні дані не будуть повідомлятися чи розкриватися публічно. Опитування відбувається згідно чинного законодавства України з дотриманням вимог воєнного стану.

Просимо вас, шановні мешканці, активно прийняти участь в опитуванні та надати об’єктивні відповіді на поставлені запитання.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію