• Пошук по документах

Відбулися громадські слухання

eye

178

Опубліковано: 19.04.2023 15:48

Новини

img

У вівторок, 18 квітня, у залі засідань Решетилівської міської ради відбулися громадські слухання для врахування громадських інтересів щодо розгляду проекту аналітичного звіту містобудівного моніторингу щодо необхідності внесення змін до містобудівної документації "Генеральний план с. Глибока Балка Решетилівського району Полтавської області".

На слуханнях були присутні староста Лобачівського старостату, жителі громади, працівники Решетилівської міської ради.

Головний архітектор громади Олег Приходько доповів про важливість внесення змін до генерального плану села Глибока Балка.

"Рішення наявної містобудівної документації с. Глибока Балка стримують існуючий розвиток території в південній частині села та не були враховані при розробці і затвердженні генерального плану населеного пункту.

Існуюча містобудівна документація не повністю враховує наміри забудови власників земельних ділянок та землекористувачів, що утруднює та порушує їх права на використання належних земельних ділянок".

За результатами слухань одноголосно було прийнято пропозицію щодо
необхідності внесення змін до містобудівної документації "Генеральний план с. Глибока Балка Решетилівського району Полтавської області".

У подальшому документ носитиме назву "Генеральний план с. Глибока Балка Полтавського району Полтавської області".



 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію