• Пошук по документах

Відбулось засідання 33 позачергової сесії Решетилівської міської ради

eye

180

Опубліковано: 23.05.2023 11:58

Новини

img

22 травня відбулось засідання 33 позачергової сесії Решетилівської міської ради під головуванням міського голови Оксани Дядюнової.

На порядок денний було винесено близько 40 питань, які попередньо розглянули на засіданнях постійних депутатських комісій.

Основний блок проєктів рішень стосувався земельних питань.

Під час засідання заслухали та прийняли до відома звіти
старост на території сіл М'якеньківка, Михнівка, Шрамки; Піщане, Славки; Лиман Другий, Братешки, Коліньки, Шишацьке, Дем’янці, Потеряйки-Горові; Пащенки, Яценки, Паськівка, Гольманівка; Шилівка, Онищенки,Паненки; Нова Михайлівка, Молодиківщина, Потеряйки, Шарлаї; Говтва, Буняківка, Киселівка, Плавні; Лобачі, Глибока Балка, Крохмальці, Коржі, Тривайли за 2022 рік.

У ході роботи депутати міськради підтримали й інші питання порядку денного:

Про роботу молодіжного консультативно-дорадчого органу при Решетилівській міській раді.

Про роботу постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, забезпечення законності, правопорядку та запобігання корупції за 2022 рік.

Про внесення змін до рішення Решетилівської міської ради сьомого скликання від 15.05.2020 № 976-34-VII „Про затвердження Положення про грошові винагороди здобувачам освіти та педагогічним працівникам закладів освіти Решетилівської міської ради” (зі змінами).

Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад у сфері освіти щодо делегування повноважень по забезпеченню координації професійного розвитку педагогічних працівників.

Про внесення змін до Програми „Діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів на території Решетилівської міської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2022-2025 роки”.

Про внесення змін до показників бюджету міської територіальної громади на 2023 рік.

Про приватизацію об’єкта нерухомого майна комунальної власності Решетилівської міської територіальної громади.

Про внесення змін до містобудівної документації „Генеральний план с. Глибока Балка Решетилівського району Полтавської області” та ,,Плану зонування с. Глибока Балка Решетилівського району Полтавської області”.

Різне.
 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію