• Пошук по документах

Відбулося десяте засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади до 2027 року

eye

181

Опубліковано: 21.06.2023 16:42

Новини

img

21.06.2023 відбулося десяте засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Решетилівської міської територіальної громади до 2027 року. На засіданні були присутні депутати Решетилівської міської ради VIII скликання, керівництво громади та працівники профільних відділів виконавчого комітету, представники місцевих КП та небайдужих активістів.

Денис АБРАМОВ – експерт швейцарсько-українського проєкту DECIDE, який модерував засідання Робочої групи дистанційно через Zoom, розповів присутнім про дорожню карту фінішних етапів розробки та затвердження Стратегії як рішення міської ради.

Також, він вказав на косметичні зміни в дереві цілей та завдань. Присутні в конструктивному режимі реагували на пропозиції: частина їх прийнятна, частину – відхилено, частина потребує додаткового вивчення.

Так, прийнято рішення про виокремлення цілого блоку галузі освіти в єдину операційну ціль – 1.5. із двома завданнями – 1.5.1. та 1.5.2. Також, за рекомендацією проєкту DECIDE, у сильні сторони (S) та слабкі сторони (W) матриці SWOT-аналізу було додано по 2 пункти, що стосуються освітньої галузі.

Було домовлено, що відповідальні виконавці зведуть всі напрацювання, комплексні таблиці-додатки та елементи проєкту Стратегії в єдиний документ, який і буде поданий на стратегічну екологічну оцінку (СЕО) та широке громадське обговорення.

Варто зазначити, що дане засідання Робочої групи є передостаннім у циклі засідань із розробки основного документу громади. Заплановано, що останнє засідання відбудеться в середині липня.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію