• Пошук по документах

Відбулося 16 позачергове засідання виконавчого комітету

eye

188

Опубліковано: 13.07.2023 15:52

Новини

img

Під головуванням міського голови Решетилівської міської територіальної громади Оксани Дядюнової сьогодні, 13 липня, відбулося 16 позачергове засідання виконавчого комітету.

Оксана Дядюнова та Тетяна Малиш

Перед початком розгляду проєктів рішень за сумлінну працю, високий професіоналізм, за вагомі досягнення у професійній діяльності, активну громадянську позицію та з нагоди Дня працівника державної податкової служби України Оксана Дядюнова вручила
Грамоту Полтавської обласної ради Віталію НАЙДЬОНУ, начальнику Решетилівської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області.

Подяками Полтавської обласної ради Оксана Анатоліївна нагородила начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та адміністративно-господарського забезпечення, головному бухгалтеру виконавчого комітету Решетилівської міської ради Світлану МОМОТ (за значні досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю, активну громадянську позицію та з нагоди Дня бухгалтера та аудитора) та Олександра ДМИТРЕНКА, спеціаліста І категорії відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Решетилівської міської ради (за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток архітектури і містобудування Полтавщини та з нагоди Дня архітектури України).

Почесною Грамотою Решетилівської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов’язків, успішне ведення бухгалтерської звітності та з нагоди Дня бухгалтера України міський голова нагородила Марину ІВАНЮК - головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та адміністративно-господарського забезпечення виконавчого комітету Решетилівської міської ради.

члени виконкому Решетилівської міської ради

На порядок денний виконавчого комітету Решетилівської міської ради виносилося 9 питань.

Під час засідання члени виконкому ухвалили питання:

  • Про затвердження висновку про вартість майна для приватизації об’єкта.
  • Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації що належать до комунальної власності Решетилівської міської територіальної громади та інформаційного повідомлення.

Наталія Колотій

  • Про замовлення проектно-кошторисної документації ,,Влаштування системи блискавкозахисту будівлі Пащенківського сільського будинку культури - філія за адресою: Полтавський район, с. Пащенки, вул. Молодіжна, 19”.
  • Про замовлення проектно-кошторисної документації ,,Вогнезахисне оброблення дерев’яних конструкцій покрівлі будівлі Пащенківського сільського будинку культури - філія за адресою: Полтавський район, с. Пащенки, вул. Молодіжна, 19”.

Михайло Тітік

  • Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП Краснікову Юрію Васильовичу.
  • Про замовлення будівельно-технічної експертизи об’єкту будівництва „Реконструкція Решетилівського міського клубу № 1 за адресою: вул. Полтавська, 85, м. Решетилівка, Полтавська область. Коригування”.
  • Про замовлення технічного звіту „Обстеження технічного стану гаражів на предмет подальшого використання за адресою: вул. Покровська 17, м. Решетилівка, Полтавського району Полтавської області”.

Юрій Ніколаєнко

  • Про погодження режиму роботи магазину „MILEDY”.

Андрій Романов

  • Про надання соціальних послуг Центром надання соціальних послуг Решетилівської міської ради.

Дмитро Момот

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію