• Пошук по документах

Інформаційне повідомлення про проведення електронного аукціону з умовами щодо приватизації об’єкта малої приватизації за адресою: вул. Молодіжна, 60-а, с. Піщане, Полтавського району, Полтавської області

eye

175

Опубліковано: 17.07.2023 08:53

Новини

img

Інформаційне повідомлення про проведення електронного аукціону з умовами щодо приватизації об’єкта малої приватизації за адресою: вул. Молодіжна, 60-а, с. Піщане, Полтавського району, Полтавської області

Унікальний код в електронній торговій системі «Прозоро.Продажі» RAS001-UA-20230502-93019

Аукціон в електронній формі буде проведено 08.08.2023 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

(Інструкція для Покупців https://prozorro.sale/pokupcyam )

Інформація про об’єкт приватизації.

Місцезнаходження об’єкта: вул. Молодіжна, 60-а, с. Піщане, Полтавського району, Полтавської області

Найменування об’єкта: нежитлове приміщення громадський будинок (побут комбінат) загальною площею 190,1 кв.м за адресою: вул. Молодіжна, 60-а, с. Піщане, Полтавського району, Полтавської області

Опис об’єкта: Громадський будинок (побут комбінат) загальною площею 190,1 кв.м за адресою: вул. Молодіжна, 60-а, с. Піщане, Полтавського району, Полтавської області, відповідно до технічного паспорту, виготовленого 06.07.2018 року КП “Бюро містобудування та технічної інвентаризації Решетилівського району”. Вказаний об'єкт є нежитловими приміщеннями будівля під літерою "А-1", матеріали стін цегла. Вказаний об'єкт є вільним, не перебуває в оренді, не є пам'яткою культурної спадщини. Функціональне використання об’єкта та користування ним визначається покупцем згідно чинного законодавства. Реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна:1725824853242; дата державної реєстрації 05.10.2022; форма власності: комунальна; власник: Решетилівська міська рада.

Інформація про земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації (місцезнаходження, кадастровий номер (за наявності), площу, цільове призначення земельної ділянки тощо): відсутня.

Інформація щодо договорів оренди об’єкта або його частини: об'єкт є вільним, не перебуває в оренді.

Балансоутримувач: Виконавий комітет Решетилівської міської ради

Адреса балансоутримувача: 38400, м. Решетилівка, вул. Покровська, 14.

Телефон балансоутримувача: 2-13-80

Код за ЄДРПОУ балансоутримувача: 04382895

Електронна адреса: otg@resh.gov.ua

Дані про об’єкт:

Технічна документація (план приміщення) та фотографічне зображення об’єкта додається шляхом завантаження в Електронну торгову систему.

Інформація про аукціон:

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата та час проведення аукціону: 8 серпня 2023 року Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система автоматично встановлює для кожного електронного аукціону час його проведення. Година, о котрій починається аукціон, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09-00 до 18-00 години дня.

Аукціон  проводиться через 25 робочих днів з дня опублікування цього інформаційного повідомлення в електронній торговій системі.

Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами) та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432 (зі змінами).

Покупець об’єкта малої приватизації має відповідати вимогам, передбаченими частиною 1 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами) та не підпадати під обмеження, передбачені частиною 2 статті 8 цього Закону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні з умовами:

187483 грн (сто вісімдесят сім тисяч чотириста вісімдесят три)  гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску: 37497 грн. 00 коп.

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни: 93742 (дев’яносто три тисячі сімсот сорок дві) гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску: 37497 грн. 00 коп.

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 93742 (дев’яносто три тисячі сімсот сорок дві) гривень 00 копійок

Розмір гарантійного внеску: 46871 грн. 00 коп.

Для об’єкта приватизації, два аукціони з продажу якого визнані такими, що не відбулися, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», розмір гарантійного внеску встановлюється в розмірі 50 відсотків стартової ціни об’єкта малої приватизації.

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на повторному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (у разі якщо аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій визнано таким, що не відбувся, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна»): 93742 (дев’яносто три тисячі сімсот сорок дві) гривень 00 копійок

Розмір гарантійного внеску: 46871 грн. 00 коп.

Розмір реєстраційного внеску: 1 340 грн. 00 коп. (одна тисяча триста сорок гривень 00 копійок).

- інформація про умови: переможець зобов’язаний відшкодувати витрати на оцінку об’єкта приватизації у сумі 2000,00 грн (дві тисячі грн) та бере на себе витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкта.

Додаткова інформація:

Особи, які мають намір взяти участь в електронному аукціоні, сплачують реєстраційний та гарантійний внески на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в електронному аукціоні.

Покупці, які мають право брати участь у приватизації згідно із Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», вправі використовувати для придбання об’єктів приватизації кошти відповідно до валютного законодавства України.

Покупці-нерезиденти України набувають у власність майно, що приватизується, у процесі приватизації з оплатою його ціни у національній валюті або у вільно конвертованій валюті.

Переможець електронного аукціону:

- підписує протокол про результати електронного аукціону та надає його оператору електронного майданчика, через якого ним подано цінову пропозицію/найбільшу закриту цінову пропозицію/ставку, протягом трьох робочих днів з дня, наступного за днем його формування електронною торговою системою;

- сплачує на відповідний поточний рахунок виконавчого комітету Решетилівської міської ради (орган приватизації) UA048201720355519001000098428 в Держказначейській Службі України, код ЄДРПОУ 04382895 ціну продажу об’єкта приватизації протягом 20 робочих днів з дня, що настає за днем формування протоколу про результати електронного аукціону;

- укладає договір купівлі-продажу об’єкта приватизації з органом приватизації протягом 25 робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу про результати електронного аукціону (після сплати в повному обсязі ціни продажу об’єкта приватизації в термін визначений ст. 24 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна»).

Протокол про результати електронного аукціону підписується шляхом накладення кваліфікованих електронних підписів, що базуються на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, крім випадків, якщо на підписанні протоколу в письмовій формі наполягає переможець електронного аукціону.

Оператор електронного майданчика перераховує на розрахунковий рахунок № UA098201720355229001002098428 Отримувач: Бюджет Решетилівської міської територіальної громади, код отримувача (ЄДРПОУ): 04382895, суми сплачені учасниками аукціону реєстраційних внесків протягом п’яти робочих днів з дня проведення електронного аукціону.

 Призначення платежу: (обов¢язково вказати за що).

Оператор електронного майданчика перераховує на казначейський рахунок № № UA048201720355519001000098428 в Держказначейській Службі України, код ЄДРПОУ 04382895, Одержувач: Виконавчий комітет Решетилівської міської ради, гарантійний внесок переможця електронного аукціону (за вирахуванням плати за участь в електронному аукціоні) протягом п’яти робочих днів з дня опублікування протоколу про результати електронного аукціону в електронній торговій системі в рахунок оплати ціни продажу об’єкта приватизації переможцем.

 Призначення платежу: (обов¢язково вказати за що).

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків (посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора, на якій зазначені реквізити таких рахунків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Час і місце проведення огляду об’єкта: ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником балансоутримувача годину огляду об’єкта за телефоном: 2-13-80 з 1000 до 1700 у робочі дні.

Організатор аукціону: Виконавчий комітет Решетилівської міської ради (код за ЄДРПОУ 04382895).

Адреса:  38400, м. Решетилівка, вул. Покровська, 14.

Контактний номер телефону. 2-13-80 з 800 до 1700 у робочі дні (п’ятниця з 800 до 1600), обідня перерва з 1200 до 1300.

Електронна адреса:otg@resh.gov.ua

Контактна особа організатора електронного аукціону: (головний спеціаліст відділу з юридичних питань та управління комунальним майном виконавчого комітету Решетилівської міської ради) - Зигаленко Віктор Іванович.

Технічні реквізити інформаційного повідомлення:

Рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації:

Рішення виконавчого комітету Решетилівської міської ради від 13.07.2023 рокуПро затвердження протоколу засідання аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації що належать до комунальної власності Решетилівської міської територіальної громади та інформаційного повідомлення Про продаж на електронному аукціоні з умовами  об’єкта малої приватизації –  нерухомого майна  громадський будинок (побут комбінату), загальною площею 190,1 м.кв., розташований по вул. Молодіжна, 60-а в с. Піщане, Полтавського району, Полтавської області

Унікальний КОД, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі RAS001-UA-20230502-93019

Період між:

  • аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни – 6 робочих дні від дати оголошення аукціону;
  • аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 6 робочих дні від дати оголошення аукціону;
  • аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій та повторним аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 6 робочих дні від дати оголошення аукціону.

Крок (мінімальний крок) аукціону для:

- аукціону з умовами: 1875 грн. 00 коп. (1% від стартової ціни аукціону)

- аукціону із зниженням стартової ціни:

938 грн. 00 коп. (1% від стартової ціни аукціону)

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

938 грн. 00 коп. (1% від стартової ціни аукціону)

- повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

938 грн. 00 коп. (1% від стартової ціни аукціону)

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 3 кроки.

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на повторному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 3 кроки.

Місце проведення аукціону: аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» (адіністратор).

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://info.prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2fbclid=IwAR1Ck1VUXDHlUDmCWm9StvjY3VTkiCzV_vpfQk8bEHenFmB9hHgIfkJ_wvc.

6. Перелік документів для участі в електронному аукціоні встановлюється чинним законодавством в сфері приватизації державного та комунального майна України.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію