• Пошук по документах

Полтавський державний аграрний університет оголошує набір на навчання для здобуття вищої освіти ступеня бакалавра та ступеня магістра

eye

173

Опубліковано: 17.07.2023 17:14

Новини

img

Ваучер - це документ, що дає право пройти навчання на перепідготовку за затвердженим переліком професій і спеціальностей. Фінансування навчання буде здійснюватися за рахунок ваучера (за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття).

Отримати ваучер на навчання мають змогу особи з переліку зазначених:

  • особи віком 45+ і страховий стаж не менше ніж 15 років;
  • внутрішньо переміщена особа (ВПО) працездатного віку чи особи, які постраждали від війни;
  • звільнені з військової служби;
  • особи, які належать до інших категорій громадян згідно з Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці” від 20 березня 2013 р. № 207 (зі змінами).

Якщо бенефіціари мають фахову передвищу освіту (фаховий молодший бакалавр), ступінь бакалавра, спеціаліста або магістра, то ви матимете змогу обрати одну з таких спеціальностей: 075 Маркетинг; 126 Інформаційні системи та технології; 181 Харчові технології; 201 Агрономія; 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; 211 Ветеринарна медицина.

А також для підвищення конкурентоспроможності деяких категорій громадян (пункт 3 частини першої статті 30 Закону України „Про зайнятість населення”): 051 Економіка; 073 Менеджмент.

Для отримання ваучера необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/Wq8pXxuPRn4P4tGf8

 

Детальна інформація за посиланням http://surl.li/jaysc, або за телефонами:

  • 0950594439 (Приймальна комісія ПДАУ);
  • 0508539525 (Дудник Володимир Васильович).

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію