• Пошук по документах

Перша діалогова сесія проєкту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

eye

271

Опубліковано: 27.07.2023 10:02

Новини

img

Решетилівська громада пройшла відбір до участі у діалогових сесіях проєкту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» разом із 14 громадами Полтавщини.

Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади. Виконавчий партнер у Полтавській області - БО "Світло надії".

У вівторок, 25 липня, відбулася перша з двох запланованих сесій, яку провів незмінний наставник нашої громади Василь Карманенко.

Василь Карманенко модерує діалогову сесію



Участь у діалоговій сесії взяли представники органів місцевого самоврядування, бізнесу, соціальної сфери, освітяни та громадські активісти.

Учасники діалогової сесії в залі засідань Решетилівської міської ради

Учасники діалогової сесії в залі засідань Решетилівської міської ради

Під час діалогової сесії учасники розділилися по групах і напрацювали ідеї проєктів, які б хотілося реалізувати в громаді. Під час обговорення визначили один пріоритетний напрямок.

Робота в групах, напрацювання ідей

Робота в групах, напрацювання ідей

Робота в групах, напрацювання ідей

Була створена ініціативна група з 10 чоловік для подальшої роботи над обраною темою, яка буде представлена на фінальній діалоговій сесії.

Василь Карманенко біля фліпчарту

Грант у розмірі 12000$ наша громада зможе отримати в разі успішного проходження двох діалогових сесій та виконання вправи (проведення опитування серед населення та аналізу отриманих даних).

Крокуємо далі!

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію