• Пошук по документах

До уваги представників бізнесу громади

eye

211

Опубліковано: 01.08.2023 16:50

Новини

img

В умовах військової агресії російської федерації перед Державою постали нові виклики щодо напрацювання шляхів підтримки підприємництва. З огляду на поточну ситуацію допомога для бізнесу від державних інституцій є досить важливою, оскільки підприємці не мають змоги повноцінно відновити роботу через відсутність достатньої кількості фінансів.

Однією з урядових ініціатив є проект "єРобота", який передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Популярними в Україні є наступні 5 проєктів:

- Грант для ветеранів та членів їхнії сімей;

- Грант на власну справу;

- Грант на переробне підприємство;

- Грант на сад;

- Грант на теплицю.

Зокрема "Грант на переробне підприємство" - це дієва допомога від держави на створення або розвиток переробного підприємства. Порядок надання грантів на створення або розвиток переробного підприємств затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 р. №739 "Деякі питання надання грантів для переробних підприємств".

В межах програми Уряду для розвитку переробного підприємства є можливість безповоротно отримати грант до 8 млн. грн. та спрямувати його на придбання основних засобів виробництва (верстати, технологічне обладнання); введення в експлуатацію верстатів, технологічного обладнання; доставку придбаних верстатів, технологічного обладнання.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію