• Пошук по документах

Герої без зброї

eye

200

Опубліковано: 17.09.2023 10:00

Новини

img

Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибувати на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей.

Рятуючи, захищаючи та допомагаючи, вони ризикують власним життям.

Їх зброя - людяність, професіоналізм, сила волі, хоробрість, рішучість та милосердя.

Цього осіннього дня увесь особовий склад Служби цивільного захисту 10 ДПРЧ (місто Решетилівка) 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України зібрався на урочистості з нагоди професійного свята - Дня Рятівника, який відзначається 17 вересня.

Секретар міськради Тетяна Малиш привітала працівників ДСНС з професійним святом та за сміливі й рішучі дії під час виконання службових обов'язків нагородила Почесними грамотами Решетилівської міської ради:

Віктора В’ЯЗОВСЬКОГО — сержанта служби цивільного захисту, пожежного-рятувальника 10 ДПРЧ (м. Решетилівка) 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області;

Сергія ЛАВРИКА — майора служби цивільного захисту, заступника начальника 10 ДПРЧ (м. Решетилівка) 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області;

Віталія ЛИТВИНЕНКА — водія (пожежного автомобіля) комунальної установи „Місцева пожежна охорона Решетилівської міської ради Полтавської області”;

Анастасію ЛУКАШЕНКО — лейтенанта служби цивільного захисту, провідного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Полтавського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області.

У надзвичайних ситуаціях нас рятують звичайні люди з відважним серцем.


Дякуємо за вірність обов'язку, за постійну готовність до боротьби з незваним лихом та за те, що вдень і вночі стоїте на варті безпеки.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію