• Пошук по документах

Про збір інформації щодо бар’єрності на території Решетилівської ТГ

eye

269

Опубліковано: 25.09.2023 17:01

Новини

img

Сотні тисяч українців постійно живуть за бар’єрами: обмежена мобільність, ментальні та фізичні відмінності, нерозуміння з боку суспільства.

Розпорядженням Кабінету міністрів Україні №366-р від 14.04.2021 року «Про схвалення Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року», реалізація якого потребує комунікаційного супроводу з метою формування громадської думки на підтримку у цій Стратегії.

Комітет з питань забезпечення безбар’єрного середовища для життєдіяльності осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення, утворений Розпорядженням міського голови, оголошує збір інформації для створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими шляхом інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, соціальної та громадянської, економічної та освітньої безбар’єрності до всіх сфер державної політики на території Решетилівської громади.

Збір пропозицій та зауважень здійснюється відділом архітектури та містобудування виконавчого комітету Решетилівської міської з 25.09.2023 по 25.10.2023 р.р., за адресою вул. Покровська б. №14 м. Решетилівка Полтавського району Полтавської області.

т. 380500691352 – для довідок

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію