• Пошук по документах

«Курс на Незалежність»

eye

217

Опубліковано: 26.09.2023 15:09

Новини

img

Шановні фізичні особи-підприємці, шановні представники малого та середнього бізнесу!

 

Доводимо до Вашого відому, що оголошено другий набір на грантовий конкурс підтримки та розширення бізнесу «Курс на Незалежність».

 

Повідомляємо, що минулого року представник нашої громади став переможцем конкурсу та отримав кошти на обладнання, майно та устаткування в еквіваленті 10,0 тисяч євро. Це дало змогу запустити виробничі потужності та переробляти місцеву сільськогосподарську продукцію, яку вже продають на місцевому та зовнішньому ринках.

 

Враховуючи, що цьогоріч сума безповоротної допомоги переможцю становить до 20,0 тисяч євро, високий попит на зовнішнє фінансування, інформуємо, що 03.10.2023 (вівторок) об 11:00 в залі засідань Решетилівської міської ради (місто Решетилівка, вулиця Покровська, 14, 2-й поверх) відбудеться презентація конкурсу «Курс на Незалежність 2.0» регіональним менеджером. Буде надана унікальна можливість поспілкуватися особисто та задати нагальні питання щодо конкурсу.

 

Ми віримо, що саме Ви потрапите у список 100 переможців та здійсните свою мрію! Подати заявку на конкурсний відбір можна до 18:00 12 жовтня (четвер) за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/15Bnw_NmFkdmTYHrF1N7cKwChHc0ZsgpG6bFchtSfDRo/viewform?edit_requested=true .

 

Запрошуємо усіх зацікавлених представників бізнесу.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію