• Пошук по документах

Відбулося останнє засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади до 2027 року

eye

223

Опубліковано: 28.09.2023 14:05

Новини

img

27.09.2023 відбулося одинадцяте (останнє) засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Решетилівської міської територіальної громади до 2027 року. На засіданні були присутні депутати Решетилівської міської ради VIII скликання, керівництво громади та працівники профільних відділів виконавчого комітету, представники місцевих підприємств та небайдужі мешканці. Роботу засідання модерував через модуль Zoom Денис АБРАМОВ – експерт швейцарсько-українського проєкту DECIDE.

Було заслухано інформацію щодо консультацій з громадськістю та суб’єктами владних повноважень проєкту Стратегії, Плану заходів з її реалізації на 2023-2025 роки, Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

За наслідками обговорення були схвалені дві довідки про проведені консультації, Звіт про СЕО та проєкт Стратегії.

Показово, що орган місцевого самоврядування пройшов нелегку процедуру СЕО самостійно – без залучення на комерційній основі інших суб’єктів.

Проєкт рішення щодо затвердження Стратегії розвитку громади до 2027 року буде на розгляді пленарного засідання 37 сесії Решетилівської міської ради VIII скликання, яке заплановано на 29.09.2023.

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію