• Пошук по документах

Відбулося 21 чергове засідання виконкому міськради

eye

226

Опубліковано: 02.10.2023 10:24

Новини

img

28 вересня 2023 року у залі засідань Решетилівської міської ради відбулося чергове засідання виконкому.

Перед початком засідання секретар міськради Тетяна МАЛИШ вручила подяку Полтавської обласної ради Анастасії ПИЛИПЕНКО за значний особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну діяльність із надання всебічної допомоги українським військовим. Такою ж подякою нагороджена волонтерка з с.Піщане Юлія СЛАВКО.

Тетяна Малиш вручає Подяку Полтавської обласної ради волонтерці Анастасії Пилипенко

За зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, результативність, збереження туристичних традицій у Решетилівській громаді, популяризацію та поширення спортивного і пішого туризму серед учнівської молоді громади та з нагоди дня туризму Почесною грамотою Решетилівської міської ради нагороджений керівник гуртка “Пішохідний туризм” Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Євгеній ЗИМОГЛЯД.

Тетяна Малиш вручає Почесну грамоту Решетилівської міської ради Євгенію Зимогляду з нагоди Дня туризму

Про важливе на виконкомі міської ради:

Опалювальний сезон 2023-2024 років планується розпочати, коли середньодобова температура опуститься нижче 8?? градусів.

Заступник начальника відділу освіти Олександр ПОЛНОБРОДСЬКИЙ проінформував, що на підготовку закладів освіти до опалювального періоду використано 742550 гривень. Роботи з підготовки розпочали ще в червні.

Олександр Полнобродський за трибуною

Сергій ТИЩЕНКО, начальник відділу ЖКГ, доповів, що станом на 07.09.2023 загальний відсоток готовності об’єктів житлово-комунального господарства по громаді до опалювального сезону становив 85%. Дві котельні ПОВКПТГ „Полтаватеплоенерго” готові на 80%, теплові мережі перевіряються та ремонтуються. До початку опалювального періоду буде замінено частину системи опалення Решетилівського міського будинку культури.

Сергій Тищенко інформує членів виконавчого комітету про готовність громади до опалювального сезону 2023-2024 рр

Члени виконкому заслухали інформацію директора Дитячої школи мистецтв Володимира ПЛЮТИ про роботу закладу. На сьогодні мистецьку освіту здобувають 165 дітей.

Володимир Плюта інформує про роботу Дитячої школи мистецтв

Відтепер діти військовослужбовців, незалежно від наявності у батька чи матері посвідчення учасника бойових дій, зможуть навчатися у школі мистецтв на безоплатній основі.

Михайло Тітік доповідає за трибуною

Члени виконавчого комітету погодили проєкт рішення про спилювання аварійної верби на перехресті вулиць 1 Травня та Гарячківська.

Світлана Добжинська за трибуною

Ще 24 жителі Решетилівської громади будуть отримувати соціальні послуги, які безоплатно надає Центр надання соціальних послуг Решетилівської міської ради.

Дмитро Момот за трибуною

Двоє дітей отримали статус дітей-сиріт у зв’язку зі смертю матері та ще двоє дітей з-поміж ВПО отримали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів як така, що зазнала психологічного насильства.

Юлія Гмиря доповідає

Крім вищезазначених питань члени виконкому Решетилівської міської ради розглянули та погодили питання передачі майна, розміщення тимчасової споруди в с. Шкурупіївка для здійснення підприємницької діяльності тощо.

Юрій Ніколаєнко

Наталія Джемула

Костянтин Верховод доповідає

Усього на порядку денному було 16 питань.

Порядок денний виконкому

Працюємо далі на благо громади.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію