• Пошук по документах

Шановні представники бізнесу, виробники!

eye

204

Опубліковано: 26.10.2023 11:35

Новини

img

Відповідно до листа Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» від 24.10.2023 № 273, доводимо до відому населення, представників бізнесу та місцевих виробників наступну інформацію.

В рамках реалізації грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу» (в якому бере участь і Решетилівська міська територіальна громада) в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, за організаційної підтримки Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» було розроблено електронний майданчик «Виробники Полтавщини».

Головною метою даного майданчика є популяризації продукції, виробленої представниками бізнесу Полтавщини та розширення ринків збуту, промоція місцевих виробників.

Розміщуємо активне посилання на електронний майданчик «Виробники Полтавщини» https://poltavaproducers.com.ua/ на нашому сайті.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію