• Пошук по документах

Розпочаті заходи з приписки юнаків 2007 року народження до призовної дільниці.

eye

168

Опубліковано: 11.12.2023 09:12

Новини

img

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та розпорядження голови Полтавської районної військової адміністрації від 23.11.2023 року № 387 «Про проведення приписки до призовної дільниці Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян 2007 року народження» на території Решетилівської міської територіальної громади розпочаті заходи з приписки юнаків 2007 року народження до призовної дільниці.

В шостому відділі Полтавського РТЦК та СП з грудня місяця 2023 року проводяться підготовчі дії для проведення якісної приписки до призовної дільниці громадян 2007 року народження, які включають в себе формування списків, оформлення особових справ, відпрацювання графіків проведення медичних обстежень, тощо.

До призовних дільниць щороку протягом січня - березня приписуються громадяни, яким у рік приписки виповнюється 17 років. Приписці до призовної дільниці Полтавського РТЦК та СП підлягають усі юнаки 2007 року народження, які проживають на території Решетилівської міської територіальної громади, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки. Крім того, у період приписки допризовників вивчаються їх ділові, індивідуально-психологічні та моральні якості.

Юнаки 2007 року народження, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше, які з будь-яких причин не оформили особові справи для проведення приписки до призовної дільниці необхідно прибути до шостого відділу Полтавського РТЦК та СП за адресою:

м. Решетилівка, вул. Шевченка 25, або за телефоном 2-14-70.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію