• Пошук по документах

Запрошуємо на військову службу за контрактом у ЗСУ, як жінок та і чоловіків!

eye

298

Опубліковано: 11.12.2023 09:16

Новини

img

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 18 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.

Вакантні посади в військових частинах: діловод, фінансист, економіст, обліковець, оператор, кухар, зв’язківець, посади медичного профілю та інші.

Аспекти соціально-правового захисту військовослужбовців, перспективи кар’єрного росту та переваги військової служби за контрактом:

- стабільне щомісячне грошове забезпечення;

- навчання за стандартами НАТО та під керівництвом кращих міжнародних інструкторів;

- отримання безоплатної кваліфікованої медичної допомоги у військово-медичних закладах охорони здоров’я для контрактників та членів їх сімей;

- можливість безкоштовного навчання у вищих військових навчальних закладах та здобуття спеціальності;

- щорічна відпустка із збереженням грошового, матеріального забезпечення тривалістю від 30 до 45 календарних днів (в залежності від вислуги років);

- можливість отримання первинного офіцерського звання військовослужбовцями сержантського (старшинського) складу, які мають вищу освіту;

- право на пенсію після 25 років вислуги.

Жінки, які бажають проходити військову службу за контрактом, проходять таку ж процедуру прийняття на контрактну службу як і чоловіки.

Бажаючі проходити військову службу за контрактом, просимо звертатися до шостого відділу Полтавського РТЦК та СП за адресою: м. Решетилівка, вул. Шевченка, 25.

Контактні телефони: (05363)21470, 0669883337.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію