• Пошук по документах

В рамках Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0» благодійник надав допомогу для лікарні

eye

160

Опубліковано: 15.12.2023 16:48

Новини

img

У середу 13.12.2023 один із трьох переможців Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0» – Філія (інший) відокремлений підрозділ Садівничого товариства «Мрія» «ЗАВОД КАРБОН РЕЦИКЛ» – здійснив надання допомоги для Решетилівської громади.

Так, для Комунального некомерційного підприємства «Решетилівська центральна лікарня Решетилівської міської ради Полтавської області» було безкоштовно поставлено:

1) сік яблучний – 522 одиниці 1-літрових банок;

2) сік томатний – 522 одиниці 1-літрових банок;

3) сік томатний – 172 одиниці 3-літрових банок (516 літрів).

Як і минулого разу, дані натуральні соки будуть додані до харчування особам, які лікуються в місцевому закладі охорони здоров’я.

Варто зазначити, що СТ «Мрія», яке є релокованим внаслідок військових дій росії, вже не вперше допомагає нашій громаді.

В рамках укладеного договору з громадою, благодійник виконує до 31.12.2024 умови договору та взяті на себе зобов’язання в рамках Проєкту.

Про виконання укладених договорів іншими переможцями та надання продукції потребуючим особам у громаді повідомлятимемо додатково.

Нагадаємо, що даний Проєкт став можливим завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: агропромислового холдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft GmbH, партнером із впровадження є благодійний фонд «Повір у себе», Київська школа економіки KSE та бізнес-школа MIM-Kyiv.

 

 

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію