• Пошук по документах

В рамках Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0» благодійники надали допомогу для лікарні

eye

142

Опубліковано: 16.02.2024 11:34

Новини

img

У четвер 15.02.2024 два переможці Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0» – ТОВ «Ол-Агро-Імпульс» та ФГ «Добра Ферма» – здійснили надання допомоги для Решетилівської громади.

Так, для Комунального некомерційного підприємства «Решетилівська центральна лікарня Решетилівської міської ради Полтавської області» було безкоштовно поставлено:

1) від ТОВ «Ол-Агро-Імпульс» (керівник Федорченко О.В.) – овочі, спеції, яйця курячі, крупи, м’ясні продукти – на суму 23329 грн.;

2) від ФГ «Добра Ферма» (керівник Гуржій М.Д.) – крупи, борошно, масло селянське 72,6% жирності – на суму 8750,0 грн.

За сталою практикою співпраці із переможцями цього конкурсу, дані продукти будуть використані для харчування осіб, які лікуються в місцевому закладі охорони здоров’я.

В рамках укладених договорів з громадою, благодійники виконують до 31.12.2024 умови договору та взяті на себе зобов’язання в рамках Проєкту із постачання виробленої на власних потужностях чи придбаної продукції.

Про наступне виконання укладених договорів переможцями та надання продукції потребуючим особам у громаді повідомлятимемо додатково.

Нагадаємо, що даний Проєкт став можливим завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: агропромислового холдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft GmbH, партнером із впровадження є благодійний фонд «Повір у себе», Київська школа економіки KSE та бізнес-школа MIM-Kyiv.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію