• Пошук по документах

До уваги представників малого і середнього бізнесу! Семінар «Кластерний підхід до партнерства в регіоні»

eye

96

Опубліковано: 10.05.2024 10:09

Новини

img

17 травня 2024 року Благодійний фонд «Повір у себе» організовує семінар на тему «Кластерний підхід до партнерства в регіоні» та нетворкінг між малими підприємцями із залученням представників місцевої влади.

Запрошуємо місцевих представників малого і середнього бізнесу доєднатися на запланований захід, де Ви зможете поспілкуватися із підприємцями Вашої області / громади та долучитися до обговорення щодо підтримки МСП задля зміцнення економіки країни.

Захід відбудеться в місті Полтава, Оптіма Колекція Галерея Полтава – вулиця Європейська, 7. Тривалість заходу – з 09:00 до 17:00.

За детальною інформацією звертайтесь до координатора Проєкту – Наталії Левонтівцевої за номером телефону 050-443-90-24.

 

 

Довідково.

Благодійний фонд «Повір у себе» вже другий рік поспіль успішно проводить проєкт «Курс на Незалежність». Переможцем два роки поспіль є й представники Решетилівської громади.

Партнери БФ «Повір у себе» – це Федеральне Міністерство економічної співпраці та розвитку, KFW DEG Impulѕ та Астарта-Київ.

Проєкт спрямований на підтримку малого та середнього бізнесу.

БФ проводить навчання для підприємців, надає грантову підтримку у вигляді обладнання для розширення виробництва, проводить й інші заходи.

Головна мета – створити потужну екосистему малих виробників та великого бізнесу, щоб тримати економічну стабільність країни.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію