• Пошук по документах

Решетилівська громада взяла участь в «Інклюзивному форумі відновлення громад»

eye

102

Опубліковано: 13.05.2024 16:49

Новини

img

10 травня 2024 року в місті Київ за підтримки Уряду України, Уряду Німеччини й Організації Об’єднаних Націй проводився національний «Інклюзивний форум відновлення громад».

 

Це захід, який об’єднав представників громад, центральних органів виконавчої влади, інститутів громадянського суспільства, грантонадавачів (проєкти МТД / МФО) в єдиній спільній меті – продемонструвати досвід та результати зусиль громад, що постраждали від війни щодо відновлення та дослідити шляхи покращення координації, узгодженості та взаємодоповнюваності між наданням гуманітарної допомоги та відновленням громад.

 

Відповідно до листа-запрошення Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 03.05.2024, Решетилівська громада була однією із чотирьох громад Полтавщини, яку запропонували до участі в даному заході.

 

Для кожної громади-учасника були розроблені персональний стенд та роздатковий матеріал в єдиному корпоративному стилі для даного заходу, які містили інформацію про саму громаду, реалізовані проєкти із залученням коштів партнерів та перспективні проєкти, які пропонується реалізувати найближчим часом. Варто зазначити, що усі такі проєкти вносяться до Цифрової екосистеми для підзвітного управління відновленням – DREAM.

 

Решетилівську міську територіальну громаду представили: Тетяна МАЛИШ – секретар Решетилівської міської ради, Алла КОСТОГРИЗ – начальник відділу освіти Решетилівської міської ради, Андрій РОМАНОВ – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій виконавчого комітету Решетилівської міської ради.

 

Форум у Києві є офіційним заходом на шляху до Конференції з відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC), яка відбудеться в Берліні 11-12 червня та надасть підтримку громадам для можливої участі в заході «Карта України» під час URC.

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію