• Пошук по документах

Компенсація роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю

eye

86

Опубліковано: 28.05.2024 16:26

Новини

img

Відповідно до листів Міністерства економіки України та Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації, розміщуємо матеріали щодо загальнодержавної інформаційної кампанії з реалізації програми з надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю.

Дана програма затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893, реалізується Міністерством економіки України спільно із Державною службою зайнятості.

Метою програми є збільшення кількості інклюзивних робочих місць та сприяння розвитку підприємств, що беруть на роботу осіб з інвалідністю; руйнація стереотипів, пов’язаних із труднощами забезпечення робочого простору при працевлаштуванні фахівця з інвалідністю

Якщо ви як роботодавець влаштували таке робоче місце для особи/осіб з інвалідністю – маєте право отримати державну компенсацію. Якщо маєте намір – детально ознайомтеся із відповідними матеріалами задля правильності реалізації «дорожньої карти».

В наш нелегкий час кожна людина – важлива, кожна справа – лише на перемогу.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію