• Пошук по документах

Експериментальний проект щодо одночасного оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон

eye

94

Опубліковано: 30.05.2024 08:14

Новини

img

11 травня 2022 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 7г травня 2022 р. № 541 "Про реалізацію експериментального проекту щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон", якою затверджено Порядок реалізації експериментального проекту щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Згідно з пунктом 1 постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 2022 р. № 541 зазначений експериментальний проект реалізується протягом двої років з дня набрання чинності цією постановою.

Таким чином, останній день прийому документів для одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон - 10 травня 2024 року.

Розгляд заяв-анкет для оформлення паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, які були прийняті до 11 травня 2024 року, здійснювати в установленому законодавством порядку.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію