• Пошук по документах

Агро-бізнес громади використовує можливості грантового залучення коштів для свого розвитку

eye

204

Опубліковано: 30.11.2022 11:03

Новини

img

Шановні мешканці громади та представники бізнесу, інформуємо, що в Україні розширюються можливості щодо залучення грантових коштів на потреби населення, ВПО та бізнесу.

Так, до 20.11.2022 була відкрита грантова можливість отримати безповоротно до 12 000 євро на розвиток фермерства, с/г переробки, соціально відповідального бізнесу в рамках Проєкту «Курс на Незалежність». Даний проєкт став можливим завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: агропромислового холдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft GmbH, партнерами із впровадження є благодійний фонд «Повір у себе», благодійна організація «Світло надії» та агенція місцевого економічного розвитку «AMEP».

Два представника бізнесу із нашої громади вирішили спробувати прийняти участь у конкурсному відборі та отримали гарантійні листи підтримки від виконавчого комітету Решетилівської міської ради.

29.11.2022 журі конкурсу оголосило про 60 переможців, серед яких і представник нашої громади – садівниче товариство «Мрія»!

Відповідно до умов конкурсу та поданого пакету документів, переможець має створити мінімум три робочих місця для соціально вразливих груп. До того ж, переможець протягом 12 місяців після запровадження діяльності по бізнес-плану передаватиме 10% виробленої продукції на користь потребуючих осіб у громаді.

Щиро вітаємо переможця в особі керівника Івана Дегтяра із отриманим імпульсом до розвитку та вкорінення у нашій громаді.

Сподіваємося, що другий заявник (як і активні представники інших бізнесів) отримає додатковий досвід та здобуде перемогу в інших конкурсних відборах.

Радимо місцевому бізнесу активно використовувати відкриті грантові можливості. Відповідні відділи виконавчого комітету забезпечать інформаційно-консультаційними послугами, допоможуть із пакетом документів по майбутній заявці, підготують необхідні листи чи рішення органу місцевого самоврядування.

Разом – зможемо все!

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію