• Пошук по документах

Відбулося дев’яте засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади до 2027 року

eye

279

Опубліковано: 17.04.2023 15:44

Новини

img

14.04.2023 відбулося дев’яте засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Решетилівської міської територіальної громади до 2027 року.

Під модеруванням Дениса АБРАМОВА – експерта швейцарсько-українського проєкту DECIDE, за участі депутатів міської ради VIII скликання, керівництва громади та працівників профільних відділів виконавчого комітету, представників місцевих КП та сфери бізнесу, молоді та небайдужих мешканців громади у конструктивній атмосфері було здійснено аналіз поданих технічних завдань (ідей проєктів).

На даному засіданні були присутні 23 особи: 20 членів Робочої групи та 3 особи від громадськості.

Було зазначено, що восьме засідання відбулося без експерта 21.03.2023, оскільки члени Робочої групи власними силами розібралися та узгодили технічні завдання вже поданих проєктів.

Якщо брати інші громади області, в яких також іде процес розробки Стратегії, то Решетилівська громада практично на фінішному етапі. Адже залишилося всі завдання узгодити, косметично відредагувати та вийти на громадське обговорення.

Присутніми обговорено специфіку певних напрямків та якісні показники активності членів Робочої групи, громадськості та керівників підприємств, установ та організацій в плані подання технічних завдань.

Присутнім було доведено, що на момент проведення засідання кожне завдання має подані технічні завдання для реалізації – їхня кількість від 1 до 4, загалом їхня кількість після об’єднань становить 66. До кінцевого варіанту документу дана кількість зміниться.

Також було узгоджено, що наступне, десяте, засідання Робочої групи відбудеться у середині травня. До цього буде потрібно опрацювати та узгодити згідно таблиць-додатків:

1) розроблюваного документа із Державною стратегією;

2) наявних місцевих бюджетних програм;

3) бенефіціарів;

4) індикаторів реалізації та джерел фінансування.

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію