• Пошук по документах

Відеоматеріали щодо потенціалу Решетилівської громади у розвитку малого та середнього підприємництва

eye

239

Опубліковано: 22.06.2023 16:33

Новини

img

Шановні мешканці громади, гості, представники малого та середнього бізнесу!

У рамках впровадження грантового проєкту „Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу”, який почав упроваджуватися в 2022 році разом із іншими суб’єктами області виконавчим комітетом Решетилівської міської ради через Агенцію регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», інформуємо про таке.

На початку 2023 року були відзняті відеоматеріали щодо підтримки малого та середнього бізнесу, у тому числі – релокованого, та унікальних точок зростання в Решетилівській міській територіальній громаді.

Після монтажу маємо наступні два відеоролики, які у цілях звітності за проєктом та широкого громадського охоплення, розміщуємо на сайті Решетилівської міської ради та в соціальних мережах.

Один із них – виключно про нашу громаду, інший – загальний відеоролик із усіма партнерами у межах проєкту.

Приємного перегляду! Разом – зможемо все!

 

Додаткова інформація про програму EU4Business:

Консорціум 7 громад Полтавщини (Оржицька, Решетилівська, Лохвицька, Машівська, Заводська, Білицька, Сенчанська) долучився до виконання програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Замовлення і повне фінансування програми здійснюють спільно Європейський Союз та уряд Німеччини, а виконання такого замовлення в Україні покладено на німецьку федеральну компанію GIZ («Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»), яка вже понад 50 років є провайдером у галузі просвітництва заради сталого майбутнього. Мета програми – створити кращі умови для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), підтримати інновації та стимулювати експорт, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

 

В межах співпраці з EU4Business, Консорціум 7 громад узяв на себе відповідальність розробити електронний каталог місцевих виробників, який представлятиме на міжнародних та українських ярмарках, виставках та бізнес-заходах. Також планується відзняти відео про кожну з громад з метою пошуку інвесторів, клієнтів, партнерів, а також познайомити широкий загал з Полтавщиною як регіоном. Серед інших заходів – провести навчання для представників малого та середнього бізнесу а також органів місцевого самоврядування.

 

Партнером-виконавцем програми EU4Business на Полтавщині стала громадська організація «Регіональний розвиток України».

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію