• Пошук по документах

В рамках Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0» укладено договори із трьома переможцями

eye

121

Опубліковано: 29.11.2023 14:13

Новини

img

Шановні жителі громади, доводимо до Вашого відому, що наприкінці жовтня 2023 року представники бізнесу нашої громади приймали участь у конкурсному відборі Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0». За наслідками відбору переможцями даного конкурсу стали із Решетилівської громади три суб’єкти: садівниче товариство «Мрія» (Іван ДЕГТЯР), ТОВ «Ол-Агро-Імпульс» (Олег ФЕДОРЧЕНКО) та фермерське господарство «Добра Ферма» (Марія ГУРЖІЙ).

28 листопада 2023 року Решетилівський міський голова Оксана ДЯДЮНОВА, від імені Решетилівської міської ради підписала двосторонні договори про надання благодійної допомоги із кожним переможцем.

Спільно із регіональним координатором Проєкту «Курс на Незалежність. 2.0» Наталією ЛЕВОНТІВЦЕВОЮ була визначена подальша «дорожня карта» взаємодії між суб’єктами на механізм надання благодійної допомоги на користь нужденних громадян, звітність та інформування.

Відповідно до умов конкурсу та укладених договорів, кожен із суб’єктів-переможців до кінця 2024 року щокварталу має надати продукти харчування, які воно виготовляє, або може закупити згідно запиту, нужденним в Решетилівській громаді. Враховуючи вартість отриманого від Проєкту обладнання та устаткування (до 20,0 тис.євро для кожного із переможців), таких продуктів буде поставлено на суму, що еквівалентна 2,0 тис.євро – від кожного із них (10% від вартості отриманого майна). Так, від усіх трьох переможців громада у 2024 році отримає допомогу у сумі до 240,0 тис.грн.

Про виконання укладених договорів та надання продукції потребуючим особам у громаді повідомлятимемо додатково.

Нагадаємо, що даний Проєкт став можливим завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: агропромислового холдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft GmbH, партнером із впровадження є благодійний фонд «Повір у себе», Київська школа економіки KSE та бізнес-школа MIM-Kyiv.

У листопаді 2022 року представники Решетилівської громади також приймали участь у першій хвилі даного конкурсу та стали переможцями – СТ «Мрія». Благодійна допомога була поставлена двома партіями до КНП «Решетилівська центральна лікарня Решетилівської міської ради Полтавської області».

  

  

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію