• Пошук по документах

Молодь запрошують на міжнародний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього»!

eye

210

Опубліковано: 29.11.2023 15:33

Новини

img

У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту.

22 липня 2023 року відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець: молоді на варті змін» в КВЦ «Парковий». Доброчесні урядовці, відомі підприємці, журналісти та волонтери разом із понад 1000 студентами з усієї України обговорили можливості реалізації молоді в Україні та необхідність єднання зусиль для успішної відбудови держави.

З 14 по 20 серпня 2023 року відбувся другий етап проєкту – професійноосвітній курс для молоді «Державотворець: молодь важлива» для 35 відібраних студентів на базі Київської школи державного управління ім. С. Нижного.

 

7 грудня 2023 року відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього» в м. Дніпро для понад 500 слухачів з усієї країни з дотриманням усіх безпекових норм. Реєстрація для участі у Форумі триває до 30 листопада 2023 року включно.

Посилання для реєстрації: https://forms.gle/UuZt12zuqVhrMFip9.

Організатори забезпечують учасників Форуму харчуванням та 2 поліграфічними матеріалами, однак не компенсують витрати на проживання та проїзд до м. Дніпро

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію