• Пошук по документах

Безкоштовне професійне навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю

eye

156

Опубліковано: 25.12.2023 09:34

Новини

img

Державна служба зайнятості впроваджує експериментальний проект з організації безкоштовного професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти Державної служби зайнятості.

В рамках проекту його учасники можуть безкоштовно пройти навчання за обраною робітничою професією або освітньою програмою, отримати компенсацію витрат на проїзд до місця навчання, проживання, медичний огляд, індивідуальний супровід під час навчання. Професійне навчання здійснюється за різними формами (очною, денною, вечірньою, дистанційною) для зручності здобувачів освіти.

Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» пропонує навчання за 13 ліцензованими професіями та 73 освітніми програмами. Інформацію про проект можна подивитися на сайті Державного центру зайнятості https://www.dcz.gov.ua у вкладці «Навчання».

Професії, які ми пропонуємо: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Електромеханік торговельного та холодильного устаткування», «Слюсар з механоскладальних робіт», «Офісний службовець (бухгалтерія)», «Швачка», «Кравець», «Закрійник», «Касир торговельного залу» «Оператор котельні» та інші.

 Участь у проекті допоможе успішній реінтеграції ветеранів та ветеранок у цивільне життя шляхом професійного розвитку, отримання нових знань і навичок.

 Наші контакти: ДНЗ «Полтавський центр ПТО ДСЗ»,

місто Полтава, вул. Небесної Сотні, 91, тел. 0665102065

 

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію