• Пошук по документах

Проведення інформаційно-роз`яснювальної кампанії з питань птахівництва

eye

160

Опубліковано: 25.01.2024 15:27

Новини

img

Державна дослідна станція птахівництва НААН є єдиною в Україні галузевою науковою установою з питань птахівництва, яка здійснює наукове забезпечення та супровід усіх провідних напрямів галузі, в тому числі навчання та консультативна підтримка фермерських і присадибних господарств, які вирощують зернові, виробляють корми та кормові добавки, утримують птицю або тільки планують займатися цією справою. Також ми зберігаємо єдину в світі колекцію вітчизняного генофонду курей та індиків, які в різні часи були створені вітчизняними селекціонерами-генетиками і розповсюджуємо її на всі регіони України.

В рамках співпраці та підтримки населення Харківської області ми пропонуємо проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії з питань птахівництва. На початковому етапі маємо за мету на волонтерських засадах провести безкоштовне (одне) первинне навчання для підвищення зацікавленості населення у виробництві продукції птахівництва.

У нас є позитивний досвід співпраці з громадами Харківської області. Так, в поточному році, в рамках виконання програми КОРУС, наші фахівці здійснювали навчання власників особистих селянських господарств Печенізької та Дергачівської об’єднаних територіальних громад (біля 2,5 тис. чоловік) щодо ефективних технологій виробництва харчових яєць та курятини у фермерських та присадибних господарствах. Завдяки проведеним виїзним навчальним семінарам-тренінгам жителі громад, які постраждали від російської агресії, здобули нові знання та практичні поради з питань особливостей вирощування курчат та утримання курей у власних домогосподарствах, поліпшення продуктивності та безпечності вирощування птиці.

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію