• Пошук по документах

З ДНЕМ ФАХІВЦІВ ЦВС ЗС УКРАЇНИ!

eye

46

Опубліковано: 01.05.2024 13:54

Новини

img

Побратими завжди поряд!

Цивільно-військове співробітництво (ЦВС) є дуже важливою складовою Збройних Сил України. На плечі офіцерів ЦВС лягає великий об‘єм задач та ще більша відповідальність. Саме вони є мостом між звичайними українцями в прифронтових містечках або тилу та військовими підрозділами. Вони працюють з родинами військовослужбовців, віддають почесті загиблим, допомагають пораненим та виконують ще багато життєво важливих завдань.

Підрозділи ЦВС 116 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ забезпечують ситуаційну обізнаність командирів на місцях щодо стану цивільного середовища, організовують належну взаємодію з органами державної влади, лідерами громадських думок та об’єднань з метою створення сприятливих умов у цивільному середовищі, для досягнення військових цілей в районах виконання завдань за призначенням підрозділів ЗС України та інших складових Сил оборони України.

Переломним моментом в російсько-українській війні безперечно стало широкомосштабне вторгнення рф 24 лютого 2022 року із застосуванням широкого спектру озброєння повітряної, наземної та морської компонент, а також нахабним порушенням всіх існуючих норм Міжнародного Гуманітарного Права.

Хочемо привітати і висловити слова вдячності всім нашим колегам за проявлену самовідданість, значний внесок в розвиток системи ЦВС! 

Наближаємо нашу перемогу разом!

Назад до розділу

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію